BlackBerry, която навремето доби популярност сред бизнес средите заради своята

...
BlackBerry, която навремето доби популярност сред бизнес средите заради своята
Коментари Харесай

BlackBerry се опитва да върне физическата клавиатура на телефоните с нов, по-евтин модел

BlackBerry, която преди време доби известност измежду бизнес средите поради своята клавиатура, се пробва да се завърне към корените си. Китайската TCL Communication, която има марката, сподели по-евтина версия на своя флагман в четвъртък с по-голяма физическа клавиатура в опит да завоюва още веднъж потребителите, които 11 години след излизането на първия iPhone към момента не са привикнали с тъчскрийн екраните, предава CNBC.

Клавиатурата на BlackBerry KEY2 LE е с съвсем 10 % по-голяма от тази на предходния модел - KEYOne. Телефонът работи с операционната система Android, има 4,5-инчов екран, двойна задна камера и се предлага в три цвята.

 Възраждането на Blackberry: Новият смарт телефон на марката към този момент е тук
Възраждането на Blackberry: Новият смарт телефон на марката към този момент е тук

Той ще бъде показан на софтуерната конференция в Берлин

Цената му в Съединените американски щати ще бъде $399 за версията с 32GB памет. Той е надалеч по-евтин от KEY2, пуснат по-рано тази година. Той се продава против $649.

TCL се пробва да увеличи продажбите, които все още са съвсем незначителни. Компанията държи едвам по-малко от една десета от % в международен мащаб, като тази цифра включва и продажбите на марката Alcatel, който компанията също има. През първото тримесечие на тази година китайската компания регистрира 41 % спад на годишна база при продажбите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР