Бизнеспартньорът на покойния руски олигарх Борис Березовски - Николай Глушков

...
Бизнеспартньорът на покойния руски олигарх Борис Березовски - Николай Глушков
Коментари Харесай

Садо-мазо игра с гей е убила сътрудника на покойния Борис Березовски Николай Глушков?

Бизнеспартньорът на починалия съветски олигарх Борис Березовски - Николай Глушков евентуално е умрял след садо-мазо игра с гей, написа английският в. Дейли мейл.

Според непосредствен на руснака, чието тяло бе открито в Лондон на 13 март, Глушков малко преди да почине е декларирал, че има ухажор, наименуван Денис. "Интимният сътрудник на Николай бе към 20 години по-млад от него и е руснак ", това е споделил събеседникът на изданието.

По думите на източника на вестника щерка на Глушков и любовникът са разкрили натрупа на своя непосредствен. "Мисля, че е имало някаква игра с детайли на садизъм и мазохизъм сред Николай и мъж. Покойният преди няколко години намерено съобщи за своята нетрадиционна полова ориентировка ", уточни още мъжът.

Полицията в Лондон, която проверява гибелта на руснака, съобщи, че в неговото жилище не са открити следи от щурм. По-рано се появи информация, че Глушков е бил удушен с кучешки нашийник.

През 90-те години на предишния век Глушков е работил за съветския авиопревозвач "Аерофлот " и за автомобилната компания на Березовски "ЛогоВАЗ ". През 1999 година, откакто Березовски влиза в спор с Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила и бяга във Англия, Глушков е упрекнат в пране на пари и машинация. Той прекарва пет години в пандиза и е освободен през 2004 година

През последните години Глушков е живял в Лондон, където е получил политическо леговище. През 2011 година е дал показания по правосъдно дело, заведено от Березовски против съветския олигарх Роман Абрамович, запазил положителните си връзки с Кремъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР