Бизнесменът Васил Божко даде интервю на живо във Фейсбук от

...
Бизнесменът Васил Божко даде интервю на живо във Фейсбук от
Коментари Харесай

Божов: Пеевски без Борисов не може да съществува. Отказах да давам парите, унищожиха целия ми бизнес

Бизнесменът Васил Божко даде изявление онлайн във Facebook от екзотично място пред БНР.

„ Не съм давал подкупи, мен са ме рекетирали. Не съм си осигурявал успокоение, а съм си осигурявал битие. Срещу бизнеса ми има тотално нарушение на закона “. 

Той разясни, че прокуратурата е била наясно за пътуването му към Дубай: 

„ Прокуратурата не съблюдава законите. Тя е инструмент на „ бога “ (Иван Гешев - бел. ред.)... Никога не съм се чувствал заплашен, тъй като постоянно съм спазвал закона. Не съм си осигурявал успокоение, а съм си осигурявал битие. Подадох сигнал в прокуратурата за потвърдено закононарушение, което никой не проверява - за рекета против мен, който е нарастващ... Когато отхвърлих да давам парите, унищожиха целия ми бизнес. Аз съм си плащал всички налози, а по-късно съм давал пари. Реших, че е по-добре да давам някаква част, с цел да съществува моят бизнес, до момента в който тези са на власт. Въпреки всичко не съм ощетил никого. Това са мои персонални пари, можело е да ги изям и да ги изпия, аз ги давам на грабителите “. 

Божков акцентира още: 

„ Унищожиха бизнеса ми, тъй като се опасяваха, тъй като не съм бил в никакъв случай от тях, а съм бил сред тях. Моят бизнес е съществувал макар политиците, а не с помощта на тях “. 

В предаването „ Политически НЕкоректно “ предприемачът добави: 

„ Борисов и Пеевски даваха пари за „ Левски “, стопираха да дават, закъса тимът, споделиха ми да го взема, тъй като знам. Когато се захвана с нещо, го върша добре... Пеевски без Борисов не може да съществува, както и противоположното. Не би трябвало да се демонизира единствено единият, те са свързани като сиамски близнаци. Купиха си телевизия, сложиха си прокурор, държат цялата администрация, пробваха се да завладеят съда. На върха са те двамата... Когато се вземе политическата власт, този модел може да бъде заменен “. 

Васил Божков показа, че постоянно е имал задачи - като подпомагането на спорта, като събирането на културното завещание на България. Сега желае да отърве българския народ. 

„ Другите дават обещание, след това не извършват. Всички партии са част от статуквото, нищо не вършат, не могат да трансформират нищо. Ние не желаеме рестарт на системата, желаеме всичко да стартира на чисто... Играем за победа. Ако партията реши, ще бъда в листата... Ще се пробват да ни пречат по всякакъв начин за „ Българско лято “, което демонстрира, че ги е боязън. Дори да не успеем да се записваме в период, ще намерим партия мандатоносител, само че ще се явим на изборите при всички положения “. 

Той добави, че има още доказателства по случая с желаните от него пари: 

„ Мисля да ги покажа в подобаващия миг, ще постъпя като политик “. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР