Бизнесменът Пламен Бобоков е с ново, трето обвинение. То е

...
Бизнесменът Пламен Бобоков е с ново, трето обвинение. То е
Коментари Харесай

Пламен Бобоков с трето обвинение след интервюто пред bTV

Бизнесменът Пламен Бобоков е с ново, трето обвиняване. То е за държане без регистрация на археологически обекти. Определената му мярка за неотклонение е " подписка ", заяви пиарът на русенските предприемачи Атанас и Пламен Бобокови.

Официално известие от прокуратурата към този момент няма. По информация на БНР обвиняването е поради открита при един от обиските в дома на Бобоков в Русе картина със забодени по краищата ѝ стрелички.

Стреличките, на стойност 652 лв. и представляващи археологически предмети без художествена и културна стойност, не били съответно регистрирани, заради което Русенската окръжна прокуратурата през днешния ден е повдигнала новото обвиняване на Пламен Бобоков.

Освен за това Пламен Бобоков е разследван дружно с брат му и за противозаконен импорт и преправка на рискови боклуци.

Самостоятелно е обвинен за търговия с въздействие поради чатовете му с президентския секретар Пламен Узунов.

Той е на независимост е против две парични гаранции - от един милион лв. и от 10 хиляди лв..

А брат му - Атанас Бобоков, в петък напусна ареста след съвсем половин година там против гаранция от рекордните два милиона лв..

" Как ще продължи опитът на „ дълбоката страна " у нас да заграби бизнеса на Бобокови може единствено да гадаем ", написа до медиите Ани Александрова, пиар на русенските предприемачи.

Новината за следващото обвиняване на Пламен Бобоков идва ден, откакто той разгласи в изявление за bTV, че депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски се е прицелил в фамилния бизнес и че той ръководи страната в триумвират с премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР