Бизнесменът, който днес забрави раница с много пари, документи и

...
Бизнесменът, който днес забрави раница с много пари, документи и
Коментари Харесай

Първо в Struma.com! Добра новина! Благоевградският бизнесмен, забравил раница с около 35 000 лв, важни документи и ключове на тавана на колата си, намери парите си

Бизнесменът, който през днешния ден не помни раница с доста пари, документи и ключове от коли откри парите си. Около 35 000 лв. е сумата, която в случай че не беше отличната реакция на общинско звено инспекторат, полицията и положителните познанства на предприемача, щеше да бъде изгубена.

След часове търсене бе открит, индивидът намерил и не върнал раницата, оказа се жена, карала сив джип. Днес благоевградският предприемач, захласнат в задължения, оставил раницата си на тавана на колата си, не запомнил да я прибере и потеглил. Час и половина по-късно се усетил, че парите ги няма, описа той пред Струма ком. Започнал трескаво търсене.

Обадил се в общински инспекторат, тъй като на мястото, където е слизал от колата си има камери. " Васко, момчето, което гледа камерите ме ориентира чудесно в координатите на сив джип, който е минал след мен, и е видял раницата ми. Сезирахме и полицията и преди към час, парите към този момент са при мен, дружно с извънредно значимите документи, които имаше в раницата ми, сподели предприемачът.

Оказало, се че джипът е каран от жена- бизнесдама,която имала сякаш желание да върне парите, само че нещо се улисала... Историята има добър край, признателен съм на инспектората към общината, на момчетата от полицията, които ми помогнаха, съобщи предприемачът

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР