Бизнесменът Ивайло Пенчев разказа пред как се оказа, че ламборгинито

...
Бизнесменът Ивайло Пенчев разказа пред как се оказа, че ламборгинито
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев разказа как му отнеха ламборгинито, което държи на 5-ия ет. в офиса си

Бизнесменът Ивайло Пенчев описа пред по какъв начин се оказа, че ламборгинито му към този момент не е неговo - най-малко не и по документи.

 Ивайло Пенчев: Станах жертва на брутално закононарушение, лишиха ми Ламборгинито Виж още

Под денонощна защита и видеонаблюдение - повече от година скъпата кола не е напускала петия етаж на бизнес постройката, в която работи Пенчев. Вчера той схваща, че колата към този момент не е негова, а владеене на испанец.

" Един сътрудник от компанията, който се занимава с такива неща, отишъл да възобновява " Гражданската отговорност " и му споделили, че тази кола не е моя от януари. Отишъл в КАТ, а там пък му споделили, че е трансферирана на 19 януари. Там е дерегистрирана колата и дори са му споделили, че персонално аз съм направил дерегистрацията в КАТ ", описа предприемачът.

За дерегистрация притежателят е задължен да носи огромния ваучър на автомобила. Според Пенчев, неговите документи и сега са в касата му. " Трябва някой да е измамил нотариус, след това има процедура в КАТ, би трябвало да измамиш и КАТ, и очевидно тия разбойници са измамили или на двете места, или имат съучастници на двете места ", разяснява предприемачът.

Според Института за пътна сигурност /ИПИ/ най-вероятно става въпрос за техническа неточност от страна на полицията или за корист с данни. " Една от евентуалните хипотези е да е направена кола-двойник, т.е. някой да се пробва да направи застрахователна машинация, защото другата възможност - за кражба на този автомобил - би била неуместна. Той е в постройка, затворен е ", сподели Георги Гълъбов от ИПИ.

Пенчев към този момент е пуснал тъжба в полицията. Ще сезира и прокуратурата. Оттам прецизираха, че ще стартират инспекция, откакто получат сигнала. От Министерство на вътрешните работи отхвърлиха коментар.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР