Бизнесменът и обвиняем Миню Стайков се кандидатира за депутат от

...
Бизнесменът и обвиняем Миню Стайков се кандидатира за депутат от
Коментари Харесай

Миню Стайков се кандидатира от "Бригада", партията предлага смартфон за нови членове

Бизнесменът и обвинен Миню Стайков се кандидатира за народен представител от Бургас. Районната изборна комисия сега ревизира импортираните за това документи и се чака на следващия ден да излезе с решение.

Миню Стайков е втори в листата на малко известната партия „ Бригада “. Тя е учредена през октомври предходната година, само че на страницата си няма никакви данни за членове и директорски орган. Тя е основана през октомври 2020 година, централата ѝ е в София. Наша инспекция сподели, че неин водач е предприемач от региона на Гоце Делчев - Арбен Хавальов. Според изявления в медии, той е апетитен за непосредствен до Ахмед Доган и е осъждан за данъчни закононарушения от Пернишкия областен съд през 2010 година Политическата групировка предлага забавен метод за набиране на членове. Новите ѝ симпатизанти могат да вземат участие в лотария за смарт телефон, дентални услуги или адвокатски съвещания.

В момента РИК – Бургас ревизират дали документите на партията са изрядни, чака се да удостовери регистрацията, само че крайното решение ще бъде взето на следващия ден. Миню Стайков е обвинен за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения и корист с еврофондове. Той не придобива имунитет против повдигнатите му към този момент обвинявания, прецизираха адвокати.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР