Бизнесменът и музикален и филмов продуцент Дейвид Гефен е наистина

...
Бизнесменът и музикален и филмов продуцент Дейвид Гефен е наистина
Коментари Харесай

Милиардер се самоизолира на яхтата си, но го съсипаха от критики СНИМКИ

Бизнесменът и музикален и кино продуцент Дейвид Гефен е в действителност богат и постоянно го показва.

Поредният сходен акт от страна на 77-годишния създател на Geffen Records и съосновател на DreamWorks Pictures обаче не бе добре признат от потребителите на обществените мрежи.

Гефен неотдавна пусна фотография на своята 140-метрова яхта Rising Sun, която се прави оценка на 590 млн. $, с надпис под нея “Залезът от нощес … изолирал съм се покрай Гренадините и заобикалям ковид. Надявам се всички да се пазят. "



Според медийни изявления първокласната яхта разполага с фитнес, винарска маза и киносалон. От Bloomberg правят оценка положението на Гефен на близо 9 милиарда $.

Тази проява на първокласния кораб, където той се е самоизолирал, обаче не бе добре призната от потребителите на обществените медии, които разкритикуваха неговата недосетливост.



Дъщерята на някогашния сенатор Джон Маккейн, Меган Маккейн дефинира поста му като "срамен “ и го помоли вместо това да "помогне на страната си да закупи респиратори. "

"Преди няколко дни предложих въвеждането на ексклузивен налог за супербогатите американци, от който могат да се наберат средства за милионите хора, които сега са без работа. Благодаря ти Дейвид Гефен за това, че поддържа аргумента ми, " написа различен консуматор на Twitter.

След големия брой рецензии Гефен бе заставен да изтрие профила си в Instagram.

Източник: profit.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР