Бизнесменът Христо Сираков и тазгодишната носителка на титлата „Мис Плеймейт“

...
Бизнесменът Христо Сираков и тазгодишната носителка на титлата „Мис Плеймейт“
Коментари Харесай

Христо Сираков вдига тайна сватба

Бизнесменът Христо Сираков и тазгодишната носителка на купата „ Мис Плеймейт “ Жанета Осипова подвигат загадка женитба. Това разкриха близки на бъдещата младоженка, която се е похвалила със скъпия си годежен пръстен.

„ На годишното празненство на „ Плейбой “ Христо подари голям букет с червени рози на Жанета. За пръв път оповестиха връзката си, че са влюбени, и аз откровено се веселя за щастието, което е намерило място в живота им “, бе споделила плеймейтката Деси Фотосесията пред в. „ Телеграф “.

Миската посочи, че Сираков е съществено привързан, само че пропусна да разкрие, че скоро ще е законна половинка на русокоската. Запознати издават, че Жанета е в трепетна подготовка за огромното събитие. Русокоската нямала самообладание да се види в бяло, като към този момент е набелязала и дизайнер, който да сътвори булчинската й рокля.

Напомняме, че плеймейтката втрещи дребни и огромни с фотосите, които показа в формалния си профил, направени пред храм-паметника „ Свети Александър Невски “. На тях Жанета театралничи с изрязано долни дрехи, високи дантелени чорапи и булчинско покривало. Феновете й се бъзикат, че в действителност това е било подготовка преди същинската женитба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР