Бизнесменът Динко Вълев отваря автоморга в Америка. Ямболският ловец на

...
Бизнесменът Динко Вълев отваря автоморга в Америка. Ямболският ловец на
Коментари Харесай

Динко Вълев отваря автоморга в САЩ

Бизнесменът Динко Вълев отваря автоморга в Америка. Ямболският ловджия на бежанци, който се снабди с известност около акцията си за цивилен арести на незаконни мигранти в пика на бежанската вълна, уголемява бизнеса си до Съединени американски щати, научи HotArena.

Динко е притежател на най-големия обект за остарели товарни коли у нас, а съгласно осведомени неговата пътна помощ прави услуги и в прилежащи балкански страни. Близки до ловеца на мигранти споделя, че той от дълго време желае да разшири бизнеса си в концепцията му влизала и активност в Съединени американски щати.

Вълев е възнамерявал да отвори автоморга в Америка, като предлага заплата от 1000 $ на седмица. Заплащането е доста положително, защото междинната заплата в страната е към 3200 $.

Плановете на Динко са да отвори нов клон на бизнеса си край езерото Мичиган в щата Илинойс, защото точно там имало най-вече българи, които могат да се възползват от услугите му.

Не е ясно обаче дали проектите му няма да се забавят, защото преди дни избухна пожар в автоморгата му край Ямбол. Тогава случаят беше толкоз тежък, че пламъците се виждаха от километри.

 Заради обгазяването бе затворен и част от околовръстния път на града. От полицията оповестиха, че в депото горят остарели рейсове, а повода евентуално е човешка немарливост. Според Динко Вълев, огънят е избухнал поради хвърлена цигара от клиент, написа " България през днешния ден ".

Самият Вълев показа в мрежата, че е чул какви ли не мнения по тематиката – от това, че е горил остарели гуми, до това, че някой преднамерено му е блъснал бизнеса поради злоба.

„ Чух какви ли не нелепости по отношение на пожара в моята база. Ще кажа, че колкото пари изгубих, несъмнено не сте виждали през целия си живот. На никой не го поисквам, несъмнено има хора, на които им се е случвало и знаят какъв брой е зле да ти изгори базата. Не желая да изтъквам сума. Станалото – станало. Да седна да плача на нечие рамо – няма смисъл. Продължавам напред! ”, сподели Динко.

Откровенията му бяха посрещнати от негови другари с пожелания за бързо решение на проблемите. А някои го посъветваха да си направи застраховка, с цел да избегне сходни проблеми в бъдеще.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР