Бизнесмен Пламен Бобоков, който е с повдигнати от прокуратурата серия

...
Бизнесмен Пламен Бобоков, който е с повдигнати от прокуратурата серия
Коментари Харесай

Пламен Бобоков призна, че е лобирал редовно

Бизнесмен Пламен Бобоков, който е с повдигнати от прокуратурата серия обвинявания, съобщи пред бТВ, че съжалява за това, че дал кодовете на телефоните си на проверяващите и изрично призна за скандалните есемеси, които си е писал със секретаря на президента Пламен Узунов.

Да, безусловно удостоверявам. Не виждам нищо позорно в това, че поддържам връзка с държавната администрация, добави Бобоков. Той атакува и прокуратурата и основния прокурор Иван Гешев, по тази причина че разпространявали неистини по негов адрес, брутално втълпявайки клевети.

За решението на Върховен административен съд не отговори, а зададе въпрос какво се случва и още веднъж се върна към тематиката за кораба Бадр. Той съобщи, че с Узунов били " естествени другари ", а не фамилни.

" Граждански дълг е, в случай че имаш опция постоянно да оказваш подпомагане на стойностни хора, да бъдат видяни. Това не е укоримо ", съобщи Бобоков във връзка лобирането за прокурор на Русе и за дипломатите и посланиците, които лъснаха от скандалните чатове.

" Препоръчваш хора, в случай че стават, в случай че не-не. Това минава през Министерски съвет и президентската институция. Не виждам нищо укоримо. За случая с Ненов - извънреден родолюбец. Да, съден е, изтърпява си наказванията, да наказан е, само че той има право на акт на състрадание. За прокурора от Русе - не, не съм желал, единственото, което желаех бе да му дадат опция ", призна обвинения Бобоков.

Очаквайте още детайлности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР