Бизнесмен от карловското село Васил Левски е прострелян неволно в

...
Бизнесмен от карловското село Васил Левски е прострелян неволно в
Коментари Харесай

Простреляха в главата бизнесмен от Карлово при игра с Макаров

Бизнесмен от карловското село Васил Левски е прострелян несъзнателно в главата с револвер в стопанска сграда на негов другар при разпивка през вчерашния ден следобяд. Пострадалият 55-годишен Марин Гърдев е в болница, а стрелецът е задържан.

" И двамата са предприемачи. От доста време са и другари. В понеделник късно следобяд седнали в дома на Петков да се почерпят поради сполучливо свършена работа. Сигурно алкохолът им е пристигнал допълнително ", разясниха в село Васил Левски пред 24plovdiv.bg.

Марин Гърдев бил на посетители у Кирил Петков. Между тях бил револверът на 56-годишния Кирил. Домакинът решил да се похвали с оръжието си. Казал, че в него няма патрони. За да показва, че е по този начин, го насочил към госта. И натиснал спусъка. В идната секунда създал изстрел.

Куршумът минал през пръстите на едната ръка на Гърдев, само че траекторията му траяла на горе към главата, тъй като той имал пострадвания в региона на устата и евентуално патронът е засегнал врата му. Днес ще му бъде изработен скенер, с цел да се види тъкмо къде е затънал патронът.

Още през вчерашния ден полицията е иззела револвера на Кирил Петков, притежаван от него без позволение. Пистолетът е " Макаров ". Мъжът е арестуван за 24 часа. Разследващите са безапелационни, че станалото не е било съзнателно и случаят е несъзнателен.

Марин Гърдев е прочут предприемач в района, той се занимава с изкупуване на скрап. Приятелят му Кирил Петков е търговец.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР