Бизнесдамата Ваня Червенкова развихри интересен спор в предаването „На кафе“

...
Бизнесдамата Ваня Червенкова развихри интересен спор в предаването „На кафе“
Коментари Харесай

Ваня Червенкова насмете Мира Радева

Бизнесдамата Ваня Червенкова развихри забавен спор в предаването „ На кафе “ по Нова малкия екран по тематиката за убийството на Жоро Плъха от пловдивския доктор доктор Иван Димитров. Тя беше безапелационна, че новите разкрития по случая не са трансформирали по никакъв метод позицията ѝ по случая. По-рано тя изригна с пост в Инстаграм, с който отбрани доктор Иван Димитров, който беше упрекнат за ликвидиране.

"Не ми се трансформира позицията от разкритията, които направи прокуратурата. Какво от това, че дамата и децата му не са били в къщата. Нападателят е апаш с досие? Какво от това, че 30 минути е гледал бандита. Аз също при един от обирите в дома ми 40 минути седях вцепенена от смут ", сподели Червенкова.

„ През последните 2 години 3 пъти влизаха въоръжени в къщата ми. Когато преди година и половина въоръжени крадци нападнаха моя дом, аз 40 минути стоях и гледах “, описа Червенкова. Тогава тя не желала по никакъв метод да разкрива, че си била у дома по време на обира.

„ Аз бях у дома с щерка ми Никол, цялата треперех “, спомня си с смут тя. Крадците отмъкнали пари и скъпи движимости.

„ В подобен миг човек е под такова афектирано положение, аз не можех да звънна, аз не можех да отвръщам, бях вцепенана от смут “, добави тя. Водещите Стефан и Гала дадоха думата на социложката Мира Радева, само че още преди да стартира, съперничката ѝ Ваня я прекъсна непосредствено.

„ Ваня, аз не те прекъснах нито веднъж “, тросна се Радева. „ Постоянно ще се прекъсваме. Аз тук съм възмутена и приказвам от позицията на доста хора “, отвърна бизнесдамата.

По думите ѝ, доказателство за това, че докторът не е работил професионално, е фактът, че доста неумело се е опитал да прикрие следите си. „ Очевидно, че този човек е работил в супер суматоха със супер адреналин “, уточни тя.

Червенкова посочи, че крадците имат едно преимущество пред полицията: „ В „ Бояна “, където аз пребивавам, крадците имат дронове, снимат жилищата на хората. А полицията нямат бензин за колите, не могат да го подгонят един подобен, в случай че ви нападне детето “.

„ И мен са ме обирали – все едно ти влизат в сърцето “, оплака се социоложката Мира Радева. „ Няма никакво подозрение, че нашето общество е обезверено, че институциите не си правят работата. Но да се лишава по този начин просто човешки живот, е акт на извънредно принуждение “, съобщи тя. "Да дадем време на правораздаването, с цел да има задоволително обстоятелства и доказателства по случая ", прикани Радева.

Червенкова незабавно ѝ отговори: Мира, преди години ти развяваше едни документи след едно риалити за закононарушение, обвързвано с мен още от преди 20 години. Така че какъв брой време да чакаме българското правораздаване да се произнесе ", попита Червенкова.

Радева ѝ отвърна, като съобщи, че доктор Иван Димитров е измамник. „ Има два метода да се оправяме – или има доверие в институциите, или на всеки даваме оръжие да се оправя “, сподели тя.

Ваня Червенкова, която доминираше в диалога, се разгневи от изявлението на заместник-окръжния прокурор Галя Андреева по-рано през днешния ден, че доктор Димитров бил с 30 см по-висок от Жоро Джевизов, което му давало физическо предимство.

„ Аз би трябвало да съм отговорна за това, че съм с 30 см по-ниска от дребния цървул, който всеки ден влиза и ме обира! “, съвсем стигна до викове от отвращение Червенкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР