Бизнесдамата Цвета Овчарова, която е управител на „Аква Темпус” ООД

...
Бизнесдамата Цвета Овчарова, която е управител на „Аква Темпус” ООД
Коментари Харесай

Ключов акционер в Левски призова за обединение

Бизнесдамата Цвета Овчарова, която е шеф на „ Аква Темпус” ООД и четвъртия максимален акционер в Левски, излезер с отворено писмо до почитателите на клуба. Тя прикани да се даде време на новото управление в тази сложна обстановка. Дамата прикани почитателите да спрат с офанзивите по адрес на шефа Павел Колев.

Прилагаме цялостният текст на известието на Овчарова без редакторска интервенция:

Пиша актуалното като представляващ сдружение, което е един от най-големите акционери в ЛЕВСКИ. Пиша го и като един от милионите ЛЕВСКАРИ.

Не мога да проумея за какво в този тежък и трагичен миг за ЛЕВСКИ се основава напрежение, противоборства и ненавист във великата синя общественост.

Не мога да проумея за какво „ изявени” почитатели се нахвърлят против Павел Колев. Не беше ли той индивидът, който изнесе големия товар на плещите си в миг, в който бяхме в безспорна невъзможност – без притежател, с вързани ръце, в безспорна неизясненост към бъдещето на акциите. Не беше ли той индивидът, който с самообладание, разсъдък и преданост внасяше въпреки всичко някакво успокоение и ред в обстановката. Ще кажете какво толкоз е направил той. Ми, с цел да го има ЛЕВСКИ сега, с цел да имаме явен мажоритарен притежател, който на всичкото от горната страна е един от най-достойните за тази позиция човек, заслуга има и Павел Колев. Не мога да схвана за какво му се пришиват дейности и решения от предходната година, които са си били дейности и решения на тогавашния притежател и близкия му мениджмънт.

Тук е моментът да споделя усещане от последното Общо заседание, защото тези дни се повдига тематика и към него. Тръстът беше подготвил промени в Устава на клуба, които касаят витално значими въпроси. Как е очаквал, че ще се одобряват тези промени, без да бъдат авансово обсъждани, въображаеми, оценени следствията и така нататък И да бъдат признати ей по този начин за 5 минути. Това ли е градивната политика на Тръста и всички други организации към тях?!

Призовавам всички членове на фенските организации, както и всички редови почитатели:

Моля Ви, дайте опция, успокоение и малко време на господин Сираков, господин Папазов, господин Колев и останалите членове на УС, които дружно с всички нас, несъмнено, да извадим ЛЕВСКИ от дъното!

Моля Ви, дано бъдем дружно в извънредно тежкия миг, по този начин, както бяхме единствено преди месец-два!

САМО ЛЕВСКИ!

Цвета Овчарова

Управител на „ Аква Темпус” ООД.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР