Бизнесът трябва да участва по-активно в развитието на руския пазар

...
Бизнесът трябва да участва по-активно в развитието на руския пазар
Коментари Харесай

Русия ще субсидира монтажа на газови уредби

" Бизнесът би трябвало да взе участие по-активно в развиването на съветския пазар на природен газ като автомобилно гориво, с цел да се усъвършенства екологичната конюнктура в страната ", прикани Владимир Путин в послание към Федералното заседание (парламента) на РФ. Президентът упорства бизнесмените да влагат в мрежи от газстанции и горивни системи на сбит природен газ.

Путин дава обещание държавни дотации от 40 млн. рубли (€537 659) за всяка бензиностанция, която се дооборудва с инсталация за зареждане с различни горива. Помощта обаче ще се дава чак когато обектът влезе в употреба.

Владимир Путин припомня, че Русия разполага с повече природен газ от " всяка друга страна в света " и въпреки прекосяването към това гориво да е мъчно, позитивният резултат от него ще се усети доста бързо. За да си обезпечат финансиране, обособените райони би трябвало да подадат поръчка в Министерство на енергетиката със лист на бензиностанциите и вложителите. Собствениците на коли, които желаят да ги оборудват с газови уредби, също ще получават дотация в размер на 30% от цената на оборудването и монтажа. / fakti.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР