Бизнесът като услуга е във фокуса на партньорството на ALSO

...
Бизнесът като услуга е във фокуса на партньорството на ALSO
Коментари Харесай

ALSO разшири партньорството с Cisco


Бизнесът като услуга е във фокуса на партньорството на ALSO и Cisco
(снимка: CC0 Public Domain)

Доставчикът на ИКТ решения ALSO, който оперира и на пазара у нас откакто закупи Солитрон, уголемява партньорството с американския мрежов колос Cisco. Компанията стана първият цифров сътрудник в дистрибуцията на Cisco в международен мащаб.

Във фокуса на партньорството са бизнесът като услуга (as-a-service) и електронната търговия, изключително за МСП сегмента от клиенти, обслужвани посредством ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Двете компании възнамеряват взаимно въвеждане и разширение на нови цифрови услуги и бизнес модели, оповестиха от ALSO.

Дигиталното дистрибуционно партньорство (Digital Distribution Partner) е новаторски търговски метод в партньорската стратегия на Cisco. Отправната точка за него e търсенето на дистрибутори, които сплотяват разнообразни облачни решения в границите на една екосистема, с цел да могат да разпрострат обширното продуктово портфолио на компанията.
още по тематиката
„ Нашите цифрови платформи са изцяло подобаващи за това. В допълнение към ALSO Cloud Marketplace, те включват и решения за киберсигурност, IoT, AI и виртуализация. Хардуерът и софтуерът могат да се оферират като услуга посредством една платформа. А нашите търговски сътрудници даже имат опция да продават свои услуги и програмен продукт посредством нея ”, изясни Густаво Мьолер-Хергт, основен изпълнителен шеф на ALSO Holding AG.

В резултат на разширеното съдействие, цялата гама от артикули на Cisco към този момент е налична и от ALSO. В електронната търговия (E-commerce) фокусът е върху намаляването на сложността, до момента в който при бизнес продуктите за дребния бизнес акцент са интелигентни логистични и финансови услуги с добавена стойност.

Разширяването на съдействието в началото ще стартира в Германия, прецизираха от ALSO. Плановете за останалите пазари не бяха обявени. Базиран в Швейцария, ALSO оперира в 24 страни в Европа и общо 90 страни в света като PaaS сътрудници.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР