Бизнесът иска държавата да рекламира курорта Слънчев бряг като място

...
Бизнесът иска държавата да рекламира курорта Слънчев бряг като място
Коментари Харесай

Бизнесът иска Слънчев бряг да се рекламира като място за лечение на респираторни заболявания

Бизнесът желае страната да популяризира курорта Слънчев бряг като място за лекуване на белодробни и респираторни болести. Това заяви Веселин Налбантов, заместник-председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), оповестиха от организацията.

По думите му има научни доказателства, че въздухът от Свети Влас до Несебър е целителен. Не инцидентно през 60-те и 70-те години на предишния век точно в Слънчев бряг са излекувани хиляди заболели от малария и туберколаза и с помощта на неповторимия климат тези болести изчезват у нас, споделя Налбантов.

Хотелиерите от Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас са подготвени да посрещнат гратис група от учени, които в границите на 10-14 дни да създадат съответните проучвания, да донесат нужната инсталация и да потвърдят научните обстоятелства, потвърдени преди десетилетия от техни сътрудници, добавя Налбантов.

Според него Министерство на туризма би трябвало да употребява този факт, с цел да притегли посетители. Освен това в бъдещата реклама за курорта би трябвало да се сложи акцент на обстоятелството, че в българските хотели това лято не е имало нито един заразeн с Covid-19.

Такава рекламна акция може да избави туризма ни в изискванията на пандеамия и да трансформира морските ни курорти в четирисезонна дестинация, счита Налбантов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР