Бизнесът и магазините в два от най-големите градове в Индия

...
Бизнесът и магазините в два от най-големите градове в Индия
Коментари Харесай

Индия започва предпазливо отваряне при спад на новите случаи на коронавирус

Бизнесът и магазините в два от най-големите градове в Индия през днешния ден стартират да възобновяват активността си в границите на поетапно отпадане на ограничаващите ограничения в няколко щата вследствие на постоянен спад на новите случаи на ковид, съобщи Асошиейтед прес.

Фирмите и магазините в Делхи още веднъж работят, въпреки и с лимитирано работно време, а метрото, което обслужва столицата и близките региони, отново се движи - с 50 % от потенциала си. Миналата седмица локалните управляващи позволиха подновяването на някои индустриални и строителни действия.

" Сега обстановката с ковид е под надзор и стопанската система би трябвало още веднъж да проработи ", сподели пред кореспонденти основният министър на Делхи Арвинд Кеджривал.

Строгите ограничаващи ограничения действаха от април, когато броят на инфектираните стартира стремително да нараства. Това нарастване продължи и през май, претоварвайки до прекаленост лечебните заведения в доста елементи на Индия.

Към живот се връща и финансовият център Мумбай в крайбрежния щат Махаращра - един от най-засегнатите от епидемията в страната. Сега в регионите, където делът на позитивните проби е под 5 %, още веднъж са отворени моловете, кината, заведенията за хранене и офисите. Железопътният публичен превоз обаче остава спрян.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР