Бизнесът без илюзции е нещо много интересно като самоанализ на

...
Бизнесът без илюзции е нещо много интересно като самоанализ на
Коментари Харесай

Григор Йовов, бизнесмен: Младите хора да работят за успеха, не да копират успелите и големите

" Бизнесът без илюзции е нещо доста забавно като самоанализ на съответния предпроиемач, който се занимава с бизнес, тъй като ние хората имаме този табиет да сътворяваме истории за самите себе си. И един триумф като бизнес начинание с течение на времето започваме да го използваме като героизъм и по този начин сътворяваме историята за самите себе си. Написах книга за този въпрос, защото постоянно се оказва, че откровеният разбор на събитията е много по-тривиален и човек би бил доста по-здраво стъпил на земята, в случай че го прави оценка през вероятността не на личния си подвиг. 

Трезвата визия на младежите, които влизат в бизнеса, е да тръгнат от реализма и същността му, в сравнение с да търгнат от красивите истории на съумелите хора. Младият човек в случай че стартира да основава красивата история, се получава загуба на сила и време, отчаяние. Човек първо да реализира триумф и след това да построи красивия мит за себе си. 

Големите легенди са свързани със смисъла на бизнес- вълната, която човек хваща. Човек основава история за компликации, това е правилно, само че огромните заблуди са свързани с дълга поредност от събития на края на която споделяме: заради това аз съумях, а повода е просто търсене на избран артикул. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР