„Бизнес Видео Подкаст“ е най-новият проект в дигиталното портфолио на

...
„Бизнес Видео Подкаст“ е най-новият проект в дигиталното портфолио на
Коментари Харесай

bTV Media Group стартира “Бизнес Видео Подкаст“


Б изнес В идео П одкаст “ е най-новият план в цифровото портфолио на bTV Media Group. Той започва през днешния ден, 17 май 2022 година, на профилирания уеб страница businessnovinite.bg. В обособената графа на бизнес уеб страницата всяка седмица ще бъдат показани видео диалози с водещи специалисти, предприемачи, анализатори, политици, представители на държавни институции и известни персони.

В „ Б изнес В идео П одкаст “ ще забележим хората, които могат да споделят скъпа информация за необятната публика по какъв начин да взима решения, свързани с ръководството на бизнеса и финансите, както и по-специализирани данни за стопанската система, показани на наличен език.

Водещи на подкаста са основният редактор Спас Стамболски и Живка Попатанасова, която се причисли към екипа на businessnovinite.bg. В него ще показват дружно със своя посетител всичко, което би трябвало да знаем за персоналните финанси, вложения, пазара, настоящите трендове, ще разкриват историята зад триумфа на госта си и ще дават потребна информация за притежателите на бизнес.



Б изнес В идео П одкаст “ е нова форма на връзка с нашата публика, посредством която желаеме да представим сухата съгласно някои материя по наличен и понятен метод, да приказваме на езика на бизнеса и да бъдем потребни на хората, които одобряват персоналните си финанси като освен това от метод да покриват разноските си “, сподели Спас Стамболски преди първото издание на подкаста.

Гост в пилотния епизод на „ Бизнес Видео Подкаст “ е Христо Борисов. Той е съосновател и основен изпълнителен шеф на първия български " еднорог ". „ Payhawk “, която е благосъстоятелност на Борисов и съдружниците му Бойко Караджов и Константин Дженгозов, стана една от най-бързо разрастващите се финтех компании в Европа. Компания еднорог е компания, нормално стартъп в софтуерния бранш, която е нараснала цената си до 1 милиарда $. В света има единствено няколкостотин такива компании, като българската компания дава отговор на всички условия да бъде в сходна ранглиста.

„ Наскоро се връщам от пътешестване до Барселона и Париж. Във френската столица към този момент проработи и локалният ни офис. До края на годината планираме да увеличим броя на чиновниците на 420 като единствено допреди няколко месеца смятахме те да не надвишават 300. Ако ще вършим първично обществено предложение ще търсим фондови пазари в чужбина “, сподели Борисов. В подкаста той споделя и за това по какъв начин се продължава откакто чуеш над 60 пъти „ не “ от разнообразни вложители и по какъв начин се е родила концепцията за това какви артикули да предлага Payhawk. Цялото видео може да гледате.

Нов епизод на „ Бизнес Видео Подкаст “ очаквайте всеки вторник на уеб страницата

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР