Бизнес пътуванията са една от ползите от либерализацията на визите.

...
Бизнес пътуванията са една от ползите от либерализацията на визите.
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Добре познати сме със своите умения в Канада

Бизнес пътуванията са една от изгодите от либерализацията на визите. Канада е доста добре ситуирана към България. Ние сме един стратегически сътрудник на Канада. Нашата страна е мощна със селскостопанската продукция, фармацевтичната продуктивност, ИТ продуктите и технологиите. Добре познати сме със своите умения в Канада. Това сподели заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Отпадането на визовия режим се отнася до тези, които отиват на пътешествия за до 6 месеца. За пътувания за обучение и работа се изисква друга виза. Ако някой има предпочитание да работи, ще би трябвало да си приготви документите авансово ", разкри още той.

"За предходната година българите, които са посетили Канада са над 6000, а 15 000 канадци са посетили страната ни. Мислим за директна самолетна линия сред София и Канада, само че би трябвало да има интерес ", приключи тематиката за дипломатически връзки с Канада той.

"Статусът на Йерусалим би трябвало да бъде избран в консенсус сред Израел и Палестина ", съобщи още заместник-министърът по тематиката за признаването на Йерусалим за столица на Израел

“Знакът, за възстановяване на връзките ни с Македония, беше даден още с дипломатическите срещи сред двете страни. Категорично освен приказваме, а действаме. Всички тези срещи бяха уникални”, приключи Георг Георгиев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР