Бившият зет на Христо Стоичков Лука Белич демонстрира топли отношения

...
Бившият зет на Христо Стоичков Лука Белич демонстрира топли отношения
Коментари Харесай

Зетят на Стоичков опасно близък с тенисистка

Бившият шурей на Христо Стоичков Лука Белич показва топли връзки със сексапилна тенисистка, видя HotArena.

Хърватинът стартира да тренира сънародничката си Тереза Мърдеза от три месеца и този факт породи куп спекулации. 29-годишната русокоска персонално избрала Белич за собствен треньор след няколко съществени неуспеха на корта. " Все още привикваме един с различен и напасваме характерите си. Той се появи в доста сложен интервал за мен и аз му имам вяра ", споделя пред медиите Тереза за досегашния шурей на Стоичков. 

По всичко проличава обаче, че Лука и хърватката бързо са съумели да се опознаят и обичат да прекарват време дружно и отвън корта. Двамата не се тормозят да се майтапят един с различен и да пускат общи снимки в обществените мрежи. Само преди дни Лука сподели свои фотоси от сантиментална почивка в Сицилия. На фрагментите той театралничи самичък, само че от същото място и по същото време фотоси качи и Тереза. 

За преминатата граница на професионалните им връзки приказва и фактът, че Лука съвсем не пропуща да хареса всеки кадър, който русокоска качи в обществените мрежи. Поведението на двамата несъмнено е много фриволно и в профил те наподобяват като влюбена двойка. А връзките им удостоверяват слуховете, че хърватинът се е разделил с дъщерята на Камата Христина. 

Новината обикаля светските и спортните среди от към месец, като по-малката дъщеря на Стоичков сама даде мотив за злословия. Христина, която държи живота си в цялостна загадка, смени семейството си и още веднъж се показва с бащиното си име. Освен това е заличила всички фотоси с мъжа си. С Лука са се изтрили и от обществените мрежи, което е сериозен индикатор, че нещо се случва. 

Хърватинът обаче очевидно не страда от раздялата и бързо е намерил метод да преодолее проваления си брак. Любовната история на Лука и Христина стартира през 2013 година в Канзас, Съединени американски щати, където тя учеше. Две години по-късно Белич изиска ръката й с диамантен пръстен. През 2016 двамата подвигнаха женитба за знамение и приказ, а Камата не криеше благосклонностите си към зетя си, написа Галерия. 

Само сватбената рокля на Христина струваше 5000 евро. Под сурдинка се приказва, че причина за раздялата е невярност от страна на Лука , който даже изял няколко шамара от известния си тъст. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР