Бившият здравен министър Костадин Ангелов попита служебното правителство и министър

...
Бившият здравен министър Костадин Ангелов попита служебното правителство и министър
Коментари Харесай

Костадин Ангелов пита заседават ли новите директори на Пирогов в частна кантора, свързана с Божков

Бившият здравен министър Костадин Ангелов попита служебното държавно управление и министър Стойчо Кацаров къде заседава Съветът на шефовете на " Пирогов " , който изиска премахване на шефа на болничното заведение проф. Асен Балтов.

По време на брифинг на ГЕРБ през днешния ден Костадин Ангелов попита още: " Къде е заседавал новоназначеният съвет на Пирогов и дали е провел първото си съвещание в частна адвокатска адвокатска фирма, обвързвана ли е тази адвокатска фирма с Васил Божков... Това ли са правилата на Радев? ".

Бойко Борисов разяснява също " Лекуван гратис, с връзки, факт за всички. Който излъга за подписите и това ще стане ясно. Но когато обстоятелствата приказват за активността на българските герои във военно време, и то против чужд зложелател, който уплаши и американци, и руснаци, и всички, ние тогава непрекъснато се борихме за живота и здравето на хората, от втора линия, обезпечавайки кревати, маски, медикаменти, ваксини, заплати. И те са прави и аз тогава се срещнах с проф. Асен Балтов, Мутафчийски, Тодор Кантарджиев и с Костадин Ангелов ", изброи водачът на ГЕРБ. Всички те са си били там, 100 % експерти, а това, че бяха с мен да видят автомагистралата..., безапелационен бе той по отношение на качествата им.
 Кацаров: Здравната система се нуждае от незабавна промяна
Кацаров: Здравната система се нуждае от незабавна промяна

Какъв мотив е " аз ви върша услуга с парите на другите "?

Борисов счита, че Стойчо Кацаров трябвало да каже, че са се справяли и че са докарали ваксини. Изчегъртаха Балтов, шефа на ямболската болница, на " Св. Анна " във Варна, шефовете на Коронавирус отделенията, нека не стигнат и до ВМА, възмути се той.

Борисов е безапелационен, че страната ни се е справила по най-хубавия метод за душeвността и здравето на хората. Кажете едно благодаря, за метро, Кацаров и компания горяха маските пред Министерския съвет и вършиха митинги, безапелационен е той.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов разяснява, че развиването на обстановката с Кацаров е забавно. В последна сметка той излъга всички български жители, само че той пита подписал ли е документи и на децата стана ясно, че той право на надзорен обзор не е имал. В ямболската болница е назначен пенсионер, който запитвам банкрутира ли болничното заведение в Раднево, поради която имаше митинги. Назначеният в Александровска болница шеф - какво реализира в Шумен и Ловеч, тя се дотира всеки месец, с цел да не банкрутира. В " Пирогов " - новоназначеният екип раздал ли си е бонуси за четвърт милион, избрани от него, пита Костадинов. Той акцентира на обстоятелството, че българите не са задоволително имунизирани, а раздаваме ваксини и сме изложени на риск през есента, когато се чака нова вълна. Г-н Кацаров вие се провалихте , сподели още Ангелов.
 НЗОК се трансформира в инструмент за поръчкови инспекции, обезпокоен Ангелов
НЗОК се трансформира в инструмент за поръчкови инспекции, обезпокоен Ангелов

Служебният кабинет целеустремено ни водел към нова Коронавирус вълна

Шефът на ямболската болница е на 69 година, а Тодор Кантарджиев на 66 година, уточни и Борисов.

Той добави: " Те по този начин си играят - по какъв начин да не е политическо изчегъртване, Балтов се караха с Мутафчийски, операционните на " Пирогов " са една концепция по-лоши от ВМА, 51 млн. лева се вложиха в " Пирогов " - и те в този момент за какво да го барат, те мислят, че ме удрят мен, индивидът е хирург, професор. Жена му е Нина Чилова от Национална движение „Симеон Втори". Ей по този начин е било 1944 година, едни у Белене, други у пандиза, третите - до момента в който не се откажат. Ей това са комунистите, това вършат. Всичко до корен. Проф. Миланов ми сподели в никакъв случай няма да се противопоставяш на белите престилки, камо ли на " Пирогов ". Аз мисля, че в този момент ще ударят и шефа на Бърза помощ, тъй като е идвал при мен . Сега всички са се уплашили, разделят се, това си искахте - това получихте. Досега всяка моя прогноза се е сбъднала ".
 Министерство на здравеопазването: Балтов отхвърлен поради еднолично ръководство
Министерство на здравеопазването: Балтов отхвърлен поради еднолично ръководство

НЗОК ще ревизира и други лечебни заведения, където има сигнали

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР