Бившият защотник на Левски - Афонсо Фигейредо разкри, че клубът

...
Бившият защотник на Левски - Афонсо Фигейредо разкри, че клубът
Коментари Харесай

Защитникът заради когото Левски загуби дело, призна за проблем с Роси

Бившият защотник на Левски - Афонсо Фигейредо разкри, че клубът е бил наказан от Рен поради Делио Роси. В началото на предишния месец изпълнителният шеф на "сините " - Павел Колев заяви, че френският клуб е спечелил делото за 142 500 евро поради неизпълнена уговорка в договора за преотстъпването на португалеца на "Георги Аспарухов ". Той носи синия екип напролет на 2018 година, само че взе участие единствено в 6 турнирни мача, а е трябвало да играе най-малко в 2 пъти повече.

"Не знам нищо по този въпрос. Единственото, което мога да споделя, е че в действителност имах уговорка за изиграването на избран брой мачове. Тогавашният треньор Делио Роси обаче въобще не се интересуваше от това и не ме пускаше в игра. По този метод не изпълних и минималното игрово време, което желаеха от Рен ", споделя Фигейредо пред topsport.

"Бях мощно стимулиран, само че имах проблеми с треньора Делио Роси още от първата седмица. Сигурен съм, че в случай че тогава клубът беше воден от различен експерт, нещата за мен щяха да се развият по много по-различен метод ", прибавя бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР