Бившият защитник на ЦСКА Ангел Червенков анализира обстановката в клуба

...
Бившият защитник на ЦСКА Ангел Червенков анализира обстановката в клуба
Коментари Харесай

Червенков за ЦСКА: Без победа срещу Лудогорец, няма как отборът да стане шампион

Бившият бранител на ЦСКА Ангел Червенков проучва ситуацията в клуба от "Българска войска ". Според него задачата пред тима е да стартира с успехите против Лудогорец, тъй като това е единственият метод, по който "чевените " могат да станат първенци.

"В общи линии се развиват добре нещата в ЦСКА. Важно е в този момент, по време на подготовката, футболистите да са здрави и в положително положение. Виждам, че работят вярно и извършват всичко, което изисква от тях треньорът Бруно Акрапович. В игрово отношение се избистрят нещата, има рационализиране на стила. Чух от наставника, че сега би трябвало да се изгладят елементи. Когато се владее топката, футболистите би трябвало да са наясно със дилемите си. Когато пък не я владеят, би трябвало по най-бързия метод да си я върнат ", стартира той.

"В тази зимна подготовка би трябвало да се синхронизира играта и да стане явен игровият образ. Целта е ясна - да преодолее Лудогорец. Но без победа против главния съперник, няма по какъв начин тимът да стане първенец. ЦСКА би трябвало да е непогрешим напролет, в случай че желае да приключи преди всичко. почитателите от много години чакат купа, ръководителите също ", добави Червенков.

Специалистът направи и съпоставяне сред подготовката на ЦСКА и "орлите ".

"Въпросът е ЦСКА защо се готви? Лудогорец среща тимове като Шахтьор Донецк и Динамо Киев, които са високо стойностни. В тези мачове футболистите на Лудогорец играят по-скоро на контраатаки и държат по-малко топката. Нещо, което в България не им се случва. Ясна е треньорската концепция за другата подготовка на ЦСКА. Съперниците са български тимове, против каквито ще играе отборът напролет. По-слаби от ЦСКА, които играят главно в отбрана против "червените ". Така отборът на Бруно Акрапович владее повече топката, тъй като това ще се случва в по-голямата част от срещите от Първа лига ", счита някогашният треньор на Литекс.

"Бъдещето на Али Соу? На всеки треньор са му нужни топ играчи. Треньорът е подвластен от футболистите. Не мисля че Бруно ще желае да се раздели със Соу. Защо ЦСКА още няма нови попълнения? Истината е, че тимът е уравновесен, има конкуренция на всеки пост. Но ЦСКА би трябвало да се равнява с Лудогорец, тъй като това ще е съперникът за първото място. Аз имам вяра, че тимът ще направи всичко по силите си да стане първенец. Във всеки един миг играчите би трябвало да са стимулирани и ефикасни. Да дават максимума от себе си, другояче пасиансът няма да излезе ", приключи изявлението си Ангел Червенков./Мач телеграф
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР