Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Пол Паркър изрази мнение,

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Пол Паркър изрази мнение,
Коментари Харесай

Бивш защитник на Юнайтед заяви, че има само 1 път за класиране в ШЛ

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед - Пол Паркър изрази мнение, че победа в Лига Европа е единственият действителен метод за "червените дяволи " да попаднат в Шампионската лига за идващия сезон.

След 11 кръга от новия шампионат Юнайтед се намира на 10 точки от Топ 4 и Паркър не има вяра, че тимът на Оле Гунар Солскяер може да навакса това закъснение. Задачата да се завоюва трофеят в Лига Европа също не е лека.

"Лига Европа е единственият метод за Манчестър Юнайтед да попадне в Шампионската лига. Те няма да попаднат в Топ 4, защото няма да завоюват задоволителен брой срещи. Между другото, и в Лига Европа няма да е елементарно, поглеждайки Рейнджърс и Селтик. Ако мислите, че Юнайтед ще завоюва шампионата, ще ви кажа, че тези два тима са превъзходни. Освен това в конкуренцията е и Арсенал. Плюс постоянните спечелили от Севиля. Да се завоюва Лига Европа ще бъде комплицирана задача, само че е единственият път за Юнайтед към Шампионската лига ", съобщи Паркър, представен от Eurosport. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР