Бившият защитник на Арсенал и Челси Ашли Коул даде своето

...
Бившият защитник на Арсенал и Челси Ашли Коул даде своето
Коментари Харесай

Ашли Коул иска Люнгберг да остане начело на Арсенал

Бившият бранител на Арсенал и Челси Ашли Коул даде своето мнение по отношение на възможното назначение на Карло Анчелоти отпред на “артилеристите”. Италианският експерт е спряган като един от любимците да застане отпред на лондончани, а двамата с Коул бяха дружно в Челси.

Левият бек похвали Анчелоти, само че въпреки всичко съобщи, че избира Люнгберг да застане отпред на Арсенал за непрекъснато. Бившият шведски полузащитник бе назначен отпред на отбора краткотрайно, откакто бе отхвърлен Унай Емери, само че няма про лиценз и може да води тима единствено известно време.

" Анчелоти се оправи отлично с Челси. Харесвах го освен като управител, само че и като човек. Той беше като най-хубавият ти другар. От друга страна доста хора желаеха Венгер да напусне и когато го стори, може би те схванаха какво е правел за клуба. Арсенал е в временен интервал, пробваха с Емери, само че, кой знае за какво, не се получи. Фреди Люнгберг към този момент е в клуба и се надявам, че може да оглави Арсенал непрекъснато. Той познава клуба от вътрешната страна. Той е мой другар и се надявам, че може да промени нещата “, съобщи Ашли Коул пред " Sky Sports ". Премиър лийг 17 кръг, неделя 15 декември  Арсенал 18:30предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР