Бившият заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев разбира, че е

...
Бившият заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев разбира, че е
Коментари Харесай

Бивш зам.-министър разбра, че е с COVID-19 от частна лаборатория след посещение в две болници

Бившият заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев схваща, че е инфектиран с ковид от частна лаборатория след посещаване в две лечебни заведения.

Това се случило при започване на месеца.

Почувствах леко неразположение и защото персоналният ми доктор отсъстваше, първо пробвах да отида до "Пирогов " за обзор и тест. От там ме върнаха, тъй като правили проби са на признати пациенти. Отпратиха ме към ВМА и след двучасово вървене по кабинети ме одобриха в Инфекциозно поделение за обзор и тест, показа той в ефира на Нова телевизия.

,,След това лекарка от ВМА ми сподели да се прибера и в случай че не получа позвъняване, значи пробата ми е негативен'', разясни Керемедчиев.

Мъж, инфектиран с COVID-19: Никой не се поинтересува по какъв начин съм

Още същият ден обаче той взема решение да си направи подобен в частна лаборатория. На идната заран схванал, че резултатът е позитивен.

Минаха 28 часа и аз започнах да диря контакт с Инфекциозното поделение на ВМА, с цел да видя дали в действителност те ще потвърдят позитивната проба. Едва след петия път съумях да се свържа с дежурния доктор и ми сподели, че съм позитивен, описа още някогашният заместител външен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР