Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов, който бе основното лице

...
Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов, който бе основното лице
Коментари Харесай

Таранът на ПП по сагата "Капитан Андреево" отпадна от листите

Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов, който бе главното лице на Политическа партия по сагата " Капитан Андреево ", няма да е в листите на партията на 2 април. Новината заяви Кирил Петков през днешния ден пред БНР.  Съпредседателят на групировката добави, че няма спор, всеки член бил свободен жител, Христанов просто решил да не взе участие във вота.

Макар Петков да омаловажи случката, тя явно е по-дълбока. На изпроводяк от Народното събрание преди дни Христанов разгласява видео в обществените мрежи, на което сподели отчаяние. Говореше общо за политиката и не загатна съответно Политическа партия, само че подтекстът бе явен. Христанов даже сподели, че поема по нов политически път.  " Последните заявления, изчетени от политическите сили от трибуната, демонстрираха неспособността да бъде чут гласа на елементарния българин - на селото и на града. Какво е бъдещето оттук насетне? Имаме потребност от политически водачи, които могат да основават обединителни дела. Каузи, които да бъдат чути от целия народ, да привлекат неговата сила. Посвещавам бъдещето си на този политически диалог и на българската фантазия. И ви апелирам да го създадем дружно ", съобщи той. Венеция Ангова от Политическа партия сподели през днешния ден, че Христанов напуща и партията. Към този миг обаче няма заявление за овакантяване, а и едно към едно не е споменавано от самия него.

В предходната предизборна акция още веднъж имаше спор към Христанов и листите. Първоначално се бе появила информация, че лидер в Плевен ще е " трансферираният " от Има Такъв Народ Радостин Василев, въпреки Христанов преди този момент да бе на челна позиция в града. Накрая обаче Василев бе пратен в Габрово. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР