Бившият зам.-министър на земеделието и депутат в 48-ия парламент Иван

...
Бившият зам.-министър на земеделието и депутат в 48-ия парламент Иван
Коментари Харесай

Иван Христанов няма да бъде в листите на “Продължаваме промяната“

Бившият зам.-министър на земеделието и народен представител в 48-ия парламент Иван Христанов няма да бъде включен в листите на " Продължаваме промяната " за идните избори. Това удостовери съпредседателят на групировката Кирил Петков пред БНР.
Прочетете още
" Оформи се някакъв спор в Плевен, за какво се получава по този начин... Ми не, няма спор. Това е за другото, с което съм доста горделив в нашата организация, че сме общ брой от свободни хора. Сбор от свободни хора с обща идея. И, когато един член реши, че в действителност макар общите ни цели е по-добре да не бъде в този миг от " Продължаваме промяната ", той е безусловно свободен да го направи и в това няма нищо неприятно. Всъщност, при нас идват доста хора сега нови. Има хора, които вземат решение, че сега не е най-хубавото нещо да се направи, да продължат с нас и тази независимост е част от нашата мощ. Не държим за никой папки, секрети, подмолни работи. Всеки е свободен да бъде един до друг с нас. Аз имам вяра, че господин Христанов, неговите цели не са се трансформирали, той просто в този миг реши да не бъде част от идващите листи за идващите избори ", каза Петков.

Името на Христанов нашумя във връзка абсурда към връщане на контрола на страната върху вноса на храни през граничен пункт " Капитан Андреево ". В своята страница като социална персона Христанов цитира Петко Славейков:  " Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво отсечено в корена. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР