Бившият вратар на националния отбор на Сърбия по футбол Владимир

...
Бившият вратар на националния отбор на Сърбия по футбол Владимир
Коментари Харесай

Владимир Стойкович е уверен в победата на Сърбия над Швейцария

Бившият вратар на националния тим на Сърбия по футбол Владимир Стойкович чака с оптимизъм мача против Швейцария от третия кръг в група G на Световното състезание в Катар. Стойкович бе част от състава на сърбите при срещата с швейцарците на предходния Мондиал през 2018-а в Русия. 

" Това е подарък от Бога, тъй като, в случай че преди Световното състезание някой ни беше споделил, че победа против Швейцария ще ни изпрати в идната фаза, ние бихме приели ", разяснява 39-годишният футболист пред вестник " Спортски вестник ". " Моят съвет към момчетата е да гледат на този мач като на всеки различен. Да не мислят за това, което се е случило в предишното. Ако играят по този начин, както могат, със спокойни глави като в квалификациите, аз съм сигурен, че ще победим без проблеми ", добави Стойкович, който с националния отбор на Сърбия игра на три Световни шампионата - в Германия през 2006-а, в Република Южна Африка през 2020-а и в Русия през 2018 година, а сега носи екипа на саудитския Ал Файха. 

Двубоят сред Сърбия и Швейцария е тази вечер от 21 часа българско време, а другата среща от групата е сред Бразилия и Камерун.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР