Бившият волейболист на Левски Цветан Петров гостува днес във волейболното

...
Бившият волейболист на Левски Цветан Петров гостува днес във волейболното
Коментари Харесай

Цецо Петров в Block Out: Шокирах се колко много деца искаха автографи от мен

Бившият волейболист на Левски Цветан Петров гостува през днешния ден във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

Бившият състезател на “сините ” сега е един от най-популярните (бивши) волейболисти в България, откакто нашумя с присъединяване си в “Игри на волята ”.

Цветан Петров (215 см) през днешния ден “счупи ” върха на Любо Ганев (210 см) и Евгени Иванов - Пушката (210 см) за най-голям посетител в Sportal TV.
 Block Out: Кой е любимецът на Цветан Петров на СП в Катар 2022? Block Out: Кой е любимецът на Цветан Петров на СП в Катар 2022?
Цветан Петров, който поддържа и акцията Movember през 2022 година приказва в Block Out и за международното състезание в футбол в Катар 2022.
7  BLOCK OUT с посетител Цветан Петров
“Бях на публично събития на Българската федерация по волейбол ”С волейбол на учебно заведение ”. Посетихме събитието с някогашните национали и отлични волейболисти от близкото минало Евгени Иванов - Пушката и Николай Иванов. След като свърши събитие се шокирах, какъв брой доста деца пристигнаха при мен, с цел да ми изискат подпис и да се снимат с мен. Може би към 100-ина дечица. Явно доста от тях ме познават от “Игри на волята ”. Над 50 минути се наложи да давам подписи. Това бе извънредно шокиращо за мен, тъй като Евгени Иванов и Николай Иванов са били волейболисти от международна класа и мои идоли във волейбола ”, съобщи някогашният първенец и притежател на Купата на България с Левски Цветан Петров особено във волейболното предаване на на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР