Бившият волейболен национал на България Матей Казийски може да продължи

...
Бившият волейболен национал на България Матей Казийски може да продължи
Коментари Харесай

Матей Казийски все още е вариант за Лубе! Чивитанова прави страхотен отбор за следващия сезон

Бившият волейболен национал на България Матей Казийски може да продължи кариерата си в италианския гранд Кучине Лубе (Чивитанова). 36-годишният посрещач, който има контракт за още един сезон с Ню Блу Волей (Верона) е мощно мечтан от Лубе, само че не е първа алтернатива за посрещач, който да размени напускащия кубинец с бразилски паспорт Йоанди Леал.  Според известния италиански колумнист Джан Лука Пазини цел №1 на управлението на Лубе и младият италиански национал Даниеле Лавия. Лавия обаче има контракт за още един сезон с Лео Шуус (Модена). В отбора воден от Андреа Джани се чака през новия сезон като титуляри да играят Йоанди Леал и френската звезда Ървин Нгапет. Така Даниеле Лавия може да разчита, че ще е трети избор на поста посрещач.
Ако Лубе не успее да контракти привличането на Даниеле Лавия, то отборът от Чивитанова ще ес насочи към привличането на Матей Казийско, който прави отличен сезон с екипа на Верона.

Очаква се през новия сезон Лубе да бъде воден от настоящия селекционер на Италия Джанлоренцо Бленджини. Освен това се чака да бъде заздравен от италианския национал Иван Зайцев, който в този момент играе за съветския Кузбас (Кемерово).

Очаква се Лубе да бъде изоставен сигурно от Йоанди Леал, Камил Рихлицки и Симоне Анцани. На мястото на Анцани в центъра са чака привличането на един от двамата бразилски национали Исак Сантос или Дъглас.

Вероятен състав на Кучине Лубе (Чивитанова) за сезон 2021/2022 година:
Лучано Де Чеко
Иван Зайцев
Османи Хуанторена
МАТЕЙ КАЗИЙСКИ
Робертланди Симон
Исак/Дъглас
Фабио Балазо-либеро.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР