Бившият волейболен национал Методи Ананиев може да се завърне в

...
Бившият волейболен национал Методи Ананиев може да се завърне в
Коментари Харесай

Бивш национал започна с Левски

Бившият волейболен национал Методи Ананиев може да се завърне в родния Левски. Посрещачът тренира със " сините " под управлението на Владимир Николов и в случай че не си откри тим в чужбина, ще стартира новия сезон за тима на сърцето си.

Пред Канал 3 Николов разкри, че в Левски няма да бъдат правени гръмки прехвърляния като огромна част от състава от предишния сезон ще бъде непокътната.

" Искам да виждам това, което показвахме през втората половина от сезона. Преди това имахме доста проблеми с травми и това ни попречи да покажем капацитета си, само че в този момент имам вяра, че ще бъде друго. Познавам Ананиев от доста време, в случай че не си откри тим може да заиграе при нас. Очаквам забавно състезание. Всички тимове се укрепиха, единствено в ЦСКА ще има леко оттегляне ", сподели Николов.

Легендарният ни волейболист разкри, че продължава усилената работа по новата зала на Левски. До няколко дни съоражението ще се снабди и с покрив, а упованията са втората половина от новия сезон клубът да се нанесе в новия си дом.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР