Бившият вокалист на легендарнaта група HOT CHOCOLATE и соул реге

...
Бившият вокалист на легендарнaта група HOT CHOCOLATE и соул реге
Коментари Харесай

Greg Bannis от Hot Chocolate и Djane Monique с видео на хита „You Sexy Thing”

Бившият вокалист на легендарнaта група HOT CHOCOLATE и соул реге актьор, Greg Bannis взе участие в снимането на видео клип с Djane Monique към създанения от нея кавър на фънки шлагера от 70-те „ You Sexy Thing”. Специалната аудиенция на Greg Bannis и присъединяване му във видео сесията бе по самодейност на самата Monique, като част от плана й „ Кавър”, който реставрира български и международни шлагери от 70-те, 80-те и 90-те.


Желанието на Djane Monique да пресъздаде емблематични части с клубно звучене и oбщата пристрастеност към музиката, споделена с вокалиста на HOT CHOCOLATE, ражда концепцията за неповторимия взаимен план. Greg Bannis се влюбва в модерното бийт-звучене на кавър версията, която прави Моник и предлага да снимат клип, точно към златния за диско-ерата „ You Sexy Thing”. Видео клипът към кавъра ще бъде публикуван през април 2018 от немския лейбъл DMN Records, който продуцира някои от денс легендите на 90-те като Haddaway и Lane McCray (La Bouche).


Видеото е дело на режисьора Стефан Балкански, а в него вземат участие певицата Мартина Иванова и моделът Милка Георгиева. Кадрите наблюдават записа на „ You Sexy Thing” в студиото, след което шумната компания се насочва към идната празненство дестинация в първокласната конюнктура на тежкарска лимузина, предоставена от Limos Bg.


Успешният край на снимачния ден Greg Bannis, Djane Monique и екипа отпразнуваха в столичния клуб Candy, където към тях се причислиха посетители и другари на звездите. Сред тях бяха Теди Кацарова, Ива Екимова и доста други. Музикантът изненада присъстващите с няколко осъществявания онлайн, а на сцената се качи и Мартина Иванова. Дъщерята на Джина Иванова от Травмай №5 поздрави публиката с кавър версия на шлагера на Милена Славова – Истина, ремиксиран от самата Djane Monique.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР