Бившият военен Лозен Андонов е агресорът, нападнал отговорника за видеонаблюдението

...
Бившият военен Лозен Андонов е агресорът, нападнал отговорника за видеонаблюдението
Коментари Харесай

Агресивен и много изнервен бивш военен нападна общински служител

 Бившият боен Лозен Андонов е агресорът, нападнал отговорника за видеонаблюдението в община Благоевград, експолицаят Георги Марков, написа struma.com. 

Инцидентът се разиграл за броени минути този следобяд. Андонов влезнал в общината, без да мине през пропуща и тръгнал да се качва по етажите. Бил е спрян от Марков, който го  попитал къде отива и за какво е без пропуск.

Андонов му отговорил  нападателно и Марков го помолил или да вземе пропуск, или да напусне  неотложно. Вместо да се подчини Андонов почнал да репликира, какъв  бил Марков, за какво го стопира и ненадейно за Марков  се спуснал върху  него. Блъснал го и почнал да го удря.

Картинката била зрелищна. Двамата мъже се търкаляли по земята, по стълбите сред етажите.  Изневиделица се появила и майката  на Андонов, Вергиния, която се присъединила в разтърваването  им.

Свидетели настояват, че Георги Марков е изпълнявал служебните си  отговорности и е потърпевш без виновност. Той е с аркада на веждата, има няколко шева. 

Предисторията: Лозен Андонов е бил назначен през януари на работа  по стратегия в Социалната сфера. Изтекла е програмата и той е освободен. Не желал да си потегля и няколко пъти разговарял със зам. кмета Павлова, а преди към месец е търсил работа и при  градоначалника, описаха детайлностите негови близки. Преди време  шефът на МБАЛ Благоевград доктор Митев уволни Андонов, който работеше като водач на кола за спешна помощ. Явно, останал без работа за следващ път,  Андонов е изтървал нервите си.

Преди години дружно с майка му Вергиния водеха неистова борба да си върнат детето, което някогашната брачна половинка на военния бе отвела в Лондон. Драмата у фамилията бе огромна, майката обвиняваше снахата, че е откраднала детето без разрешение. Как е предходна границата, без бащата да разпише, това бе алтернативата пред фамилията. Снахата дезертьор имаше напълно друго пояснение. Твърдеше, че е избягала от систематичен тормоз.

Днес Андонов за следващ път изтървал нерви. Служителите в общината описват, че е влизал в пререкания и с други. Полицията го задържа. Вероятно ще дава отговор за нахлуване върху човек, който прави служебните си отговорности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР