Бившият вицепрезидент на САЩ Майк Пенс официално обяви кандидатурата си

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Майк Пенс официално обяви кандидатурата си
Коментари Харесай

Майк Пенс обяви, че ще се кандидатира за президент

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс публично разгласи кандидатурата си за президентските избори в Съединени американски щати през 2024 година Това беше оповестено във видео, оповестено в Туитър през днешния ден, оповестява ТАСС.

" Би било елементарно да стоиш настрани. Но не са ме възпитали така. Така че през днешния ден, пред Бог и моето семейство, разгласявам, че ще се кандидатирам за президент на Съединените щати “, сподели Пенс.

Пенс, който беше вицепрезидент в администрацията на някогашния американски водач Доналд Тръмп, упрекна настоящия президент на Съединени американски щати Джо Байдън и „ радикалната левица “ в намаляване на Съединените щати както вътрешно, по този начин и интернационалната сцена. „ Американската фантазия е смазана от необузданата инфлация, заплатите падат, задава се криза, южната ни граница е под блокада, а враговете на свободата маршируват по света “, сподели той, като означи, че „ американските полезности са застрашени, както в никакъв случай преди. "

Бившият вицепрезидент означи, че „ другите времена изискват друго водачество “, наблягайки, че Съединените щати „ има потребност от водач, който, както сподели Линкълн, ще се обърне към най-хубавите ангели на нашата природа “. " Можем да възродим тази страна. Можем да защитим нашите хора и да осигурим границите си. Можем да възстановим стопанската система си и да върнем страната ни на пътя към уравновесен бюджет, да защитим нашите свободи и да дадем на Америка ново начало ", сподели Пенс.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати са планувани за ноември 2024 година На 25 април Байдън разгласи, че ще се кандидатира за преизбиране на най-високия държавен пост. Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи влизането си в президентската конкуренция през ноември 2022 година

Инфо: ТАСС

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР