Бившият вицепремиер и министър на екологията БориславСандов е заседнал в

...
Бившият вицепремиер и министър на екологията БориславСандов е заседнал в
Коментари Харесай

Сандов заседна в асансьор: Разбрах, че още една система в България има нужда от реформа

Бившият вицепремиер и министър на екологията Борислав Сандов е затънал в асансьор във входа си и е прекарал в него 45 минути . Това показа самият той в обява във Facebook и описа за проблемите , с които се е сблъскал, до момента в който е чакал да бъде отстранена повредата, която е прекъснала електрозахранването и е довела до прекъсването на асансьора. 

" Как пък тъкмо в асансьора ме завари тази повреда ... ", стартира описа си ексминистърът. " За 45 мин висене в тъмния асансьор най-малко разбрах, че още една система в България има потребност от промяна ", безапелационен е Сандов. И споделя: " През спешното копче първо се свързах с дежурния механик, който обаче бил нощна промяна и не трябвало да подвига, та ми затвори и даде обещание да не подвига при второто натискане. При повторния опит той не подвигна, само че не подвигна и никой различен . Така беше и при третото прозвъняване. На четвъртия път се свързах. Обещаха да дойдат бързо. Но очевидно 25 мин не влиза в графата " бързо ", нищо че асансьория сервиз е основан в прилежащия квартал. Обадих се още един път. Вдигна ми различен човек и ми се скара, задето съм му търсел отговорност, в случай че не съм приказвал тъкмо с него предходния път. Той не даде обещание да дойдат бързо, само че най-малко за повторно споделих в кой тъкмо асансьор съм затънал ".

Вицепремиерът от кабинета " Петков " споделя, че е свързал с Комисията за отбрана на потребителите, с цел да се съветва има ли очакван в закона период, в който са длъжни да го извадят от асансьора. " Съчувстваха ми, само че не бяха срещали подобен проблем. Поне ми споделиха кой е контролиращия орган към тези сервизи - Държавната организация за механически и метрологичен контрол /ДАМТН/. Дадоха ми и телефонен номер. Оказа се номера на зам.-директора, на който благодаря за съдействието. Той е споделил с шефа на съответното звено, който пък се е обадил на шефа на компанията за асансьорен сервиз , с която очевидно нашия вход има контракт ", написа още Сандов. 
 
5 минути откакто се е свързал с ДАМТН електрозахранването е било възобновено , споделя Сандов. " Излезнах от асансьора и изчаках техниците пред блока. След малко дойдоха и те. Поговорихме си за връзката в такива обстановки. Добре, че нямам клаустрофобия. И че изпуснах единствено една среща, която не беше супер значима и елементарно я пренасочих за на следващия ден ", заключва бишия вицепремиер.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР