Бившият вътрешен министър Младен Маринов също коментира освобождаването на главния

...
Бившият вътрешен министър Младен Маринов също коментира освобождаването на главния
Коментари Харесай

Младен Маринов коментира освобождаването на главния секретар на МВР

Бившият вътрешен министър Младен Маринов също разяснява освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Той беше освободен от служба поради полицейското принуждение при митингите предишното лято.

В своя Facebook профил Младен Маринов съобщи, че за първи път при премахване на основен секретар не се цитира служебна инспекция и следващо дисциплинарно произвеждане, а „ социологични изследвания “. При това социологията на служебния кабинет несъмнено не е вярна, написа Маринов.

" Не допуснахме митингите да бъдат окървавени и да бъде заплашен етническия мир в България!

На 4 септември 2020 година, два дни след бруталния опит за махленски разгром против българската държавност на жълтите павета в така наречен „ триъгълник на властта “ в София, основният секретар на Министерство на вътрешните работи ясно и намерено съобщи своята позиция и отбрани дейностите на полицията. „ Трябва ли да ме плашат, че като дойдат на власт, ще се върнат за мен и сътрудниците? Полицаите би трябвало да ги е боязън да си правят работата, ли? “, попита Иво Иванов президента. Отговор не последва. Но предходната седмица, ТЕ пристигнаха за него.

Г-н основен секретар Ивайло Иванов, гордея се, че сме служили един до друг с теб в българската полиция! ", написа Маринов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР