Бившият вътрешен министър и настоящ водач на листата на ГЕРБ

...
Бившият вътрешен министър и настоящ водач на листата на ГЕРБ
Коментари Харесай

Бившият на Гери-Никол вдига сватба

 Бившият вътрешен министър и сегашен лидер на листата на ГЕРБ за Софийска област Младен Маринов стяга сватбата на щерка си Силвия, научи " Уикенд “.

Неотдавна щерката на досегашния Министерство на вътрешните работи началник е получила брачно предложение от ММА боецът Даниел Илиев, с който претърпява бурна любовна връзка.

Професионалният бияч Дани Илиев изискал ръката на Силвия в известния столичен ресторант " Джанъм “ в края на месец февруари по време на охолно празненство. На празненството във връзка рождения ден на брачната половинка на Калоян Арсенов, наследник на някогашния министър на околнната среда Долорес Арсенова, присъстващия като посетител Дани Илиев обществено предложил брак на своята другарка Силвия Маринова.

Дата на сватбата към момента не е планувана, само че Дани Илиев към този момент живее на фамилни начала с дъщерята на Младен Маринов, която се е нанесла в жилището на ММА боецът.

Известно е, че в случай че венчавката се реализира, на сватбата ще кумуват министерския наследник Калоян Арсенов и брачната половинка му Сара. Допреди 2-3 години Дани Илиев бе телохранител на Арсенов, само че даже откакто напусна работата си при него, с цел да се посвети на ММА шампионатите, двамата си останаха другари.

Пикантната световна клевета е, че Дани Илиев заряза поради щерката на Младен Маринов поп звездата и фаворитка на младежите Гери Никол. " Яката дупара “ и боецът бяха гаджета няколко месеца, преди изненадващо да се разделят предишното лято. Приятели на силовака настояват, че Гери Никол приела извънредно тежко обстоятелството, че е зарязана от мускулестия мачо и в яда си дори го заплашила, че ще му прати мутри от свитата на татко си Ники Цайса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР