Бившият учител, който е новият тотомилионер на Пловдив, разбрал за ...

Бившият учител, който е новият тотомилионер на Пловдив, разбрал за

70-годишен учител ударил джакпота от 5 милиона лева

Бившият преподавател, който е новият тотомилионер на Пловдив, схванал за огромния удар в тотопункта на Събота маркета, написа локалният уебсайт Марица.

70-годишният пловдивчанин се появил с шапка и маска ден откакто били изтеглени числата. Дал два фиша на касиерката Мария Башева. Тя му споделила, че първият фиш не е печеливш. Когато макар че пуснала втория на терминала, занемяла от изненада: изписала се голяма печалба. Това бил джакпотът от 4 958 850 лв..

Изумената касиерка му споделила, че би трябвало да отиде в централата в София, с цел да си взема огромната печалба.

" Никаква реакция нямаше от негова страна за това, че е хванал милионите. Беше доста спокоен. Една дума не обели. Все едно му споделих, че няма печалба. Не се почуда. Обикновено хората са прочувствени в подобен миг, само че той не даде никакъв симптом за това ", съобщи касиерката Мария Башева.

Ощастливеният от съдбата мъж елементарно си взел фиша и си тръгнал.

Припомняме, че фишът, донесъл огромната печалба, бе пуснат в тотопункта в " Кючук Париж ", до Събота маркета. Той е бил на цена 7,20 лв..

Късметлията бил постоянен участник в игрите на Българския състезателен тотализатор.

Той към този момент е дал банкова сметка, в която му е преведена сумата от 200 000 лв.. Останалите пари ще получи разсрочено-сред 30 и 50 хиляди лв. на месец в протежение на 11 години съгласно размера на джакпота.

Източник: fakti.bg