Бившият треньор на Владимир Кличко - Джонатан Банкс сподели своето

...
Бившият треньор на Владимир Кличко - Джонатан Банкс сподели своето
Коментари Харесай

Бившият треньор на Кличко: Усик може да създаде много проблеми на Джошуа

Бившият треньор на Владимир Кличко - Джонатан Банкс показа своето мнение за идния дуел сред първенеца на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа и Александър Усик, оповестява fight-bg.com.

“И двамата са олимпийски първенци, тъй че нито един не е за подценяване, съобщи Джонатан Банкс. - Усик идва в дивизия, в която не е постигнал огромен триумф. Той е провел една борба в тежка категория. Той не пострада против Чисора, само че това не беше лесна борба. Според мен, Чисора ще е сложен противник за всеки, тъй като той е едно от тези сурови, корави момчета.

Давам на Джошуа преимуществото пред Усик, тъй като той е боксьор в тежка категория и господства в дивизията от дълго време. Той има по-добър връх от нокаути, до момента в който Усик към момента не е нокаутирал боксьор от тежка категория. Така че по този аспект давам преимущество на Джошуа, само че Усик ще му аргументи доста проблеми. Надявам се и се апелирам Джошуа да не го подцени, тъй като Усик ще му сътвори доста проблеми. Смятам, че Антъни ще би трябвало да даде най-хубавото от себе си. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР