Бившият треньор на ЦСКA Бруно Акрапович коментира спечелената Купа на

...
Бившият треньор на ЦСКA Бруно Акрапович коментира спечелената Купа на
Коментари Харесай

Акрапович коментира триумфа на ЦСКА в Купата на България

Бившият треньор на ЦСКA Бруно Акрапович разяснява извоюваната Купа на България от " армейците ", като разгласи, че е безпределно благополучен от триумфа на " алените ". Босненецът разясни и по какъв начин се е стигнало до идването на Бисмарк Чарлс в отбора.

" Виждаше се, че нито Арда, нито ЦСКА искаше да направи неточност, тъй като бяха наясно, че това ще реши финала. Затова нямаше чак толкоз доста шансове за гол. Арда може да е рисков със своя жанр на игра, само че когато влезе Бисмарк, той направи едно доста хубаво придвижване и реши мача. Получи и много положително подаване от Юга. Защитникът Алекс Петков загуби крачка, а Бисмарк се освободи на малко пространство.

Направи нещо доста качествено и вкара приказен гол. За един край по-перфектно не може и да бъде да се реши по този метод - с хубаво подаване и хубав гол. Работата бе свършена съвършено пет минути преди края. Това бе и мощен психически миг. Честитя купата на всички момчета и доста се веселя за тях. Още повече за Бисмарк. Той е доста първокласен състезател, занапред ще се развива, а като човек има неповторими черти.

Дани Ганчев ми се обади и ми даде неговото име. Проверих информацията от Косово и Северна Македония. Там имам много познати от времето, когато работих. Дадоха ми хубаво мнение и рекомендации за него, по тази причина го поканих на проби.

Само след няколко дни тренировки се видя, че има качества. Има придвижвания, които са сложни за бранителите и това се видя с отиграването за гола във финала. Не сме сбъркали с Бисмарк. Потенциалът му е сериозен. Радвам се за триумфа на ЦСКА. Феновете го заслужават ", сподели Акрапович пред " Тема спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР