Бившият треньор на националния отбор по гимнастика на САЩ Джон

...
Бившият треньор на националния отбор по гимнастика на САЩ Джон
Коментари Харесай

Обвинен в сексуално насилие над гимнастички треньор се самоуби

Бившият треньор на националния тим по гимнастика на Съединени американски щати Джон Гедърт се самоуби, откакто бе упрекнат в принуждение, в това число полово. Това се показва в изказване, оповестено на уеб страницата на прокурора на Мичиган Дейна Несел.
" Офисът ми беше известен, че тялото на Джон Гедърт е открито през днешния ден следобяд, той се е самоубил. Това е драматичен резултат за всички забъркани ", сподели тя.
 Бивш доктор в Съединени американски щати заловен с 37 000 педофилски клипа, насилвал млади девойки Бивш доктор в Съединени американски щати заловен с 37 000 педофилски клипа, насилвал млади девойки
Бивш доктор към американския олимпийски тим по гимнастика е изправен пред съда по обвиняване за голям брой полови злоупотреби и педоф...
По-рано денем Несел повдигна обвиняване против 63-годишния Гедърт за осъществяването на редица закононарушения. Той е упрекнат в принуждение против " десетки млади спортисти ". Поне в един случай става дума за насилствени дейности от полов темперамент, сподели основният прокурор. Според нея Гедърт прибягвал до прекомерно сурови способи по време на тренировките, пренебрегнал е контузиите на спортистите и ги е заплашвал, обобщава БГНЕС.
Гедърт трябваше да се яви в съда през вчерашния ден. Ако Гедърт беше приет за отговорен, той можеше да бъде наказан на десетки години затвор.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР