Бившият треньор на националния отбор по футбол на Италия и

...
Бившият треньор на националния отбор по футбол на Италия и
Коментари Харесай

Легендата Ариго Саки даде рецепта на Интер за финала срещу Манчестър Сити

Бившият треньор на националния тим по футбол на Италия и Милан Ариго Саки проучва идния край в Шампионската лига сред Манчестър Сити и Интер и разяснява по какъв начин отборът, воден от Симоне Индзаги може да победи на 10 юни в Истанбул, Турция. 

Попитан по какъв начин Интер може да спре нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд, който през сегашния сезон означи 52 гола в 52 мача, Саки се пошегува: " Бих взел револвер. " " Но шегата настрани - би трябвало да се вземе под внимание, че Сити играе с две крила и централен напазател, а Кевин Де Бройне постоянно се доближава до тях, до момента в който Интер разчита на защитна линия от пет индивида, включваща двама по крилата и трима в центъра. Това значи, че британският отбор постоянно може да има числено предимство против нерадзурите в центъра на терена ", съобщи 77-годишият Ариго Саки в изявление за италианския вестник Gazzetta dello Sport. 
 Джон Стоунс счита, че предходните провали в ШЛ вършат Ман Сити по-уверен преди дуела с Интер Джон Стоунс счита, че предходните провали в ШЛ вършат Ман Сити по-уверен преди дуела с Интер
" Разрешаването на този проблем не е елементарно. Когато моят Милан се изправи против Наполи на Марадона и Карека, се тревожех да не оставяме двамата да получат топката и настоявах да организиана преса против този, който владее топката сега. Мисля, че Интер би трябвало да базира играта си на внимание в отбрана и бързи контраатаки ", продължи опитният експерт. 
 Симоне Индзаги: Съвременният футбол се дели на преди и след Гуардиола Симоне Индзаги: Съвременният футбол се дели на преди и след Гуардиола
" Няма някаква печеливша групировка, която да подсигурява триумф против съперника, само че би трябвало да си мощно стимулиран, с висок екипен дух и да се реализира добра композиция от отборните и самостоятелни качества. Интер се оправя добре на контраофанзива и би трябвало да се концентрира върху това оръжие, с цел да накара Сити да не се усеща комфортно със личния си проект за игра ", добави Ариго Саки. Той акцентира, че в случай че италианският отбор играе прекомерно защитно през цялото време, рискът е прекомерно огромен, тъй като рано или късно Манчестър Сити ще откри метод да означи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР