Бившият треньор на Левски Славолюб Муслин направи скандалния разкрития за

...
Бившият треньор на Левски Славолюб Муслин направи скандалния разкрития за
Коментари Харесай

Бивш треньор на Левски със скандални разкрития: В сръбския национален отбор се опитаха да ми редят състава

Бившият треньор на Левски Славолюб Муслин направи скандалния разкрития за престоя си като селекционер на сръбския народен тим. Той показа, че са опитвали да се местя в състава му. Муслин бе уволнен, откакто класира отбора за международното състезание през 2018 година.

" Усетих, че нещо се случва още преди последния мач с Грузия. Разбрах го и от държанието на някои публицисти. Всички беше решено. Ние се класирахме за международното, всички трябваше да са щастливи, а ми задаваха въпроси за какво тимът не играел добре и за какво чак след 8 години още веднъж сме се класирали.

В последния диалог с президента на Асоциацията говорихме за всичко. Разбрах, че това е изрично разделяне сред нас. Докато квалификациите вървяха, никой не се намеси в листата ми с играчи или в тима, само че по-късно разбрах, че президентът желае да постави избрани играчи за първото азиатско турне. За Световното състезание бяха упоменати някои играчи, които въобще не са взели участие в квалификациите. Като експерт, аз не би могъл да разреша това ", разкри Муслин.

Медиите оповестиха, че това са Сергей Милинкович-Савич, Милош Велкович и Неманя Радонич.

" Не бяха единствено те, имаше и други играчи. Не е обикновено да вършим нещо сходно след триумфа, който постигнахме. Моята задача беше да отидем на Мондиал, направихме го с определените от мен играчи. Това значи, че избрах верните играчи. В този миг не бях подготвен да отстъпя по никакъв метод ", добави Муслин, който с Левски завоюва дубъл през сезон 2002/2003.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР