Бившият треньор на Левски, Литекс и ЦСКА Люпко Петрович загуби

...
Бившият треньор на Левски, Литекс и ЦСКА Люпко Петрович загуби
Коментари Харесай

Бивш треньор на Левски, Литекс и ЦСКА загуби един от най-ценните си рекорди

Бившият треньор на Левски, Литекс и ЦСКА Люпко Петрович загуби един от най-ценните си върхове. Това стана факт след успеха на Цървена звезда с 6:1 над Златибор. Така „ червено-белите “ към този момент имат 104 маркирани гола от началото на шампионата.

До момента върхът за най-вече осъществени попадения от един отбор в границите на един сезон се държеше от групировката на „ звездашите “ от сезон 1994/95, когато под управлението на Люпко Петрович са маркирани 99 попадения.

Както е известно, отборът на Деян Станкович към този момент си подсигурява купата в Сърбия, само че сега има за цел да нападна върхово достижение в света. Това може да се случи, в случай че Звезда завоюва оставащите си два мача до края на шампионата.

Към момента Цървена звезда има 102 точки, а при триумфи против Бачка на 14 май и против Металац на 19 май ще събере 108 пункта от 38 изиграни кръга. Към момента международният връх на тим, спечелил купата с най-вече извоювани точки, се държи от Селтик, който през сезон 2016/17 става първенец на Шотландия с актив от 106 точки от 34 мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР