Бившият треньор на Левски Емил Велев коментира предстоящата визита на

...
Бившият треньор на Левски Емил Велев коментира предстоящата визита на
Коментари Харесай

Кокала: Ако Левски бие Локомотив Пд, може и да мисли за титла

Бившият треньор на Левски Емил Велев разяснява идната аудиенция на "сините " на Локомотив (Пловдив). Кокала е последният ментор, който изведе столичани до купата.

"Очаквам оспорван мач. Сблъскват се двата най-добре играещи тима след Лудогорец. Вярвам, че на "Лаута " ще забележим един постоянен Левски. Тимът в последно време демонстрира положителни игри.

"Сините " са малко по-колебливи на открито, само че се надявам да трансформират тази наклонност точно против Локо. Истината е, че в случай че Левски победи Локомотив, още веднъж ще може да се бори за купата.

Напоследък се вижда, че Хубчев е стегнал тима. Футболистите схващат какво желае от тях. Смятам, че на "Герена " са си взели записка от някои слаби игри в провинцията. Вижда се, че тимът набира по-голямо самочувствие.

За мен най-хубавият състезател на Левски е Ейолфсон. Горанов, Миланов и Станислав Иванов също са доста постоянни. Има нотка на усъвършенстване в офанзива. Не е неприятен вид, че Хубчев пуска двама нападатели да играят дружно - Алар и Робърта. Единствен Мартин Райнов не е на равнището, което би трябвало да бъде в Левски ", съобщи Кокала пред "Меридиан мач ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР