Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев коментира състоянието

...
Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев коментира състоянието
Коментари Харесай

С тези футболисти в Левски трудно ще има ефект от идването на Мъри

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев разяснява положението на тима след видяното от равенството 2:2 с Локомотив (Пловдив) при дебюта на Станимир Стоилов отпред на 26-кратните първенци.

" Трудно може да се каже, че има някаква смяна предвид на последния резултат. Мисля, че с тези футболисти, които сега са в Левски, мъчно ще има резултат от идването на Станимир Стоилов. Виждам, че в офанзива Георги Миланов към момента не е във форма. Билал Бари не става за Левски. Единствено отляво Здравко Димитров демонстрира по-добри игри. В средата на терена Борислав и Радослав Ценови имат качества, само че бяха контузени. В халфовата линия са малко тромави и мъчно се дава скорост на офанзивите.

През първото полувреме против Локомотив сините доста мъчно разиграваха топката и търсеха дълги подавания, които стават лесна плячка за съперника. Защитата не е на нужното равнище, а това би трябвало да кажем и за вратарския пост. Николай Михайлов е добър вратар, само че е належащо да го демонстрира и в мачовете, когато би трябвало да се избавя тима. Трябват доста тренировки.

При всички положения Станимир Стоилов ще стартира да построява жанр. Може би задачите няма да са доста високи. Ще забележим през зимата, когато ще стартира селекция, само че при всички положения трябват 5-6 нови футболисти за офанзивата и средата на терена, само че всичко зависи от финансите ", споделя Вълчев пред " Тема Спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР