Бившият транспортен министър Николай Събев бие всички рекорди от целия

...
Бившият транспортен министър Николай Събев бие всички рекорди от целия
Коментари Харесай

Николай Събев си купил имоти за над 3 милиона, докато бил министър

Бившият транспортен министър Николай Събев бие всички върхове от целия кабинет на Кирил Петков по осребряване на престоя си в Министерския съвет. За последната една година той е купил цели 5 жилището и 3 вили в суперскъпия сега Созопол, сочи справката в единния указател на КПКОНПИ. Както Lupa.bg ви осведоми, междинната цена на кв. метър в морския град е 1030 евро - малко по-ниска от тази в столицата.

Но Събев е решил да купува и в София. В града той се е сдобил с 2 имота от общо близо 2 декара.

Крупната сума, с която министърът се разделил за 2021 година около покупко-продажбите за тези парцели е общо към 3,2 милиона лв.. Като е опоменал, че ги е извадил посредством дивиденти и заплати.

За похлупак, с изключение на покупко-продажбите за парцели, Събев е извадил много пари и за пазаруването на осем броя мотоциклети и 2 леки коли, една от които - супер безценен джип от марката мерцедес. Джипа той е взел за над 300 бона.

На фона на всичко това той въпреки всичко съумява да резервира над 15 милиона лв. в банкови сметки у нас и в чужбина.

Масираното пазаруване на парцели при Събев обаче не датира занапред. Той към този момент е горделив притежател на куп вили, жилища, гаражи, ниви и даже на къщи в Испания отпреди няколко години, до момента в който към момента е градил мрежата на куриерската си компания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР